Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Hacettepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü Hakkında Bilgi Page Title Module
Move Remove Collapse
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hacettepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü Hakkında Bilgi

Hatta hatta biraz öyle yan gelip de durabilirsin. Yani elini kafana dayayıp boşluğa bakıp da…
    Last edited by architurk; 30th June 2008, 18:03:46.

Merhaba,
    Hacettepe hakkında bilgi veremem ama iç mimarlık hakkında elimden geleni yaparım. Tam olarak bilmek istediğiniz ne acaba? Bunu sormamı yanlış anlamayın sadece burada hem giriş sınavları hem de meslek hakkında açılmış başlıklar mevcut. Bu yüzden tam olarak merak ettiğinizin ne olduğunu sorarsanız ona göre cevap veririz.

Comment

Benim merak ettiğim de iç mimarlık hakkındaydı zaten, ama kendimi tam olarak ifade edemedim galiba.
      Ben iç mimarlığı çok istiyorum ve seneye öss'ye gireceğim. Hacettepe iç mimarlığa nasıl girebilirim?
      Last edited by architurk; 30th June 2008, 18:05:24.

Comment

iç mimarlık nasıl bir meslek?
        zorlukları ve gerekçeleri neler?
        iş imkanları nasıl?
        bu soruların cevabını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Comment

Yeni bir konu açarken lütfen daha net ve anlaşılır şeyler yazınız. Örn. "Hacettepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü Hakkında Bilgi" gibi. İç mimarlık hakkında bilgi istiyorum gibi binlerce başlık var aksi takdirde bunların arasında kaynayıp gidecektir.

Bunun dışında meslek ile ilgili bilgi almak için sitenin aramasını kullanmanızı tavsiye ediyorum. Üniversite hakkında bilgi almak için eminim bakmışınızdır, her ihtimale karşılık ben adresini buraya ekliyorum Güzel Sanatlar Fakültesi

Comment

Working...
          X