Announcement
Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Sizce En İyi Mimarlık Fakültesi Hangi Üniversitede?
Page Title Module
Move
Remove
Collapse
This topic is closed
X
-
GuestTags: None
-
Guest
Gerçi daha çok çok az oy atılmış, bu değerlendirmeyi daha sonra yapmak gerekir ama mimar sinan şu anda odtü ile başabaş... mimar sinanlıların bile okullarına laf ettikleri düşünülecek olursa
davulun sesi uzaktan hoş geliyor galiba...
-
Anketin sonucunu aynı zamanda "arkiterayı en cok hangi okulun mezunları ögrencileri takip ediyor" sorusuna cevap olarak da kullanabiliriz bence.
dolayısıyla ben dahil bir cok katılımcının objektif olarak cevap verecegini düşünmüyorum...
benim cevabım mı?
"herseye ragmen MS(gs)Ü
)))
Comment
-
Guest
Sevgili tuana, anketler zaten asla objektif değildir ki, tabii ki göreceli olacak sonuç. Ankete katılan kişinin fikri sorulur objektif yaklaşması beklenmez ki.
Evet, bu anket arkitek'in de belirttiği gibi aynı zamanda forumu hangi okullardan öğrencilerin takip ettiğini gösteriyor. Bir sakıncası var mı ki bunun? Hatırlatırım ki sorunun açıklaması, aslında başlığa rağmen en iyi okulu sormuyor, hangi okulun revaçta (=tercih edilir) olduğunu soruyor...
belki de çift başlık karıştırdı aklı...
Comment
-
Guest
her koyun kendi bacağından asılır arkadaşlar. kişi kendini ne kadar iyi yetiştiriyorsa veya verileni ne kadar alıyorsa o kadar mimardır. tabi okulların değeri kesinlikle yadsınamaz bir gerçek ama ben iş kişide biter derim.
Comment
-
Sizce bu anketteki üniversite listesi eksik değil mi belki bizim okul pek interaktif değil ama yeni bir oluşum kurmaya çalışıyoruz başarılı olursak daha interaktif bir KTÜ Mimarlık bölümü geliyor.
Comment
-
Guest
Yapılan bişey varsa amacı olsun ... Bu başlık adı altında mimarlık fakültesi olmayan okullar var... AYRICA ne yapılmak istediğini anlamadık ... Bu tip amaçsız yarışları bırakalım da aynı ülke için eğitim aldığımızı hatırlayalım ... Yapabiliyorsanız gidin hangi okulların mimarlık bölümlerinin olduğunu öğrenin !!!
Last edited by lumina; 1st May 2007, 22:55:50.
Comment
-
Bu Forumun YÖnetİcİlerİne Seslenİyorum Bu Nasil Bİr Ankettİr.anket DedİĞİnİz Bİlİmsel Olmali Sİz Kalkiyorsunuz TÜrkİyedekİ Mİmarlik BÖlÜmlerİnİn İyİlİk KÖtÜlÜk Anketİnİ Yapiyorsunuz Ve Butun Lİste Yerİne Sadece Kisitli Bİr Lİste Yapiyorsunuz
KtÜ Olarak Kiniyoruz
Arkİtera ya YakiŞmadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiLast edited by lumina; 1st May 2007, 22:56:23.
Comment
-
Bence artık okul mesele değil internet çağındayız her bilgi elimizin altında .Ayrıca kişi ne kadar iyiyse okul ona göre o kadar iyidir her okul kendi bünyesinde iyi çalışmalar yapmaya başladı kendinize güveniyorsanlz iyisinizdir
Comment
-
Guest
bence anketi hazırlayanlar öncelıkle bir alt yapı oluşturmamış
mimarlıgın temeli araştırmada yatmaz mı arkadaşlar
o zaman bu nasıl bir araştırma
eksikler, taraflar,ve yanıltmalarla dolu...
gümbür gümbür gelecegiz inşallah eskiz klubu olarak!!!! şimdi bize dogu-batı, imkan-kısıtlanma tartışması yaptırmayın ve lütfen arkitera ve mimarlıga yakışır araştırmalarda bulunun
artık temele oturmuş anketler beklıyoruz!!!!!
KTÜ MİMARLIK ESKİZ KLUBU
Comment
-
Ben bu konuda ktü'lü arkadaşların reaksiyonunu biraz abartılı buluyorum. Sonuçta bu sadece bir anket, ortaya çıkan sonuç resmi bir belge niteliği taşımıyor, hele ki taraflar yanıltmalar falan yok. ayrıca ben bu anketi "en çok hangi okulun öğrencisi arkitera'yı takip ediyor" anketi olarak da görmüyorum. bu anketi yanıtlarken ben, bildiğim okulların bazı somut özelliklerini düşündüm (mezunlarının sektörde nerede durduğu, okul kaynakları, kütüphaneleri ve bilgisayar lableri, bunların kullanılabilirlikleri, stüdyoların durumu, genel olarak bir akademisyene kaç öğrenci düştüğü, proje derslerinin yürütülme mantığı, ortaya çıkan ürünler - en azından archiprixlerde neler olup bitiyor ona bakabilirsiniz - okulun talep edilme durumu ve bulundurduğu öğrenci profili gibi (eh öss puanları da bir kriterdir sonuçta)). Şimdi diyebilirsiniz ki tüm okulların her verisine nasıl ulaşabildin? ulaşamadım, bildiklerim (istanbul'daki fakülteler ve odtü) arasından bir seçim yaptım, ve seçtiğim kendi okulum değildi.
yine tekrarlamak lazım, bu bir araştırma değil, bir anket sadece. olayı büyütmemekte fayda var.
Comment
-
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ EN İYİSİ......
Neden eksik bir liste yapılmış anlamak çok zor...
Comment
-
Guest
Hangi yönüyle EN İYİ olduğunu açıklarsan sevinirim.....Originally posted by EilstinaYEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ EN İYİSİ......
Neden eksik bir liste yapılmış anlamak çok zor...
Comment

Comment