5 sonuçtan 1 ila 5 arası gösteriliyor.

Konu: Sisteme girişte sorun

  1. #1
    Melody

    Sisteme girişte sorun

    Sayın yetkililer,

    Son zamanlarda bazen sisteme girişte sorun yaşıyorum. Sağ üst köşedeki bölüme her zamanki gibi kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum, sistem açılıyor gibi görünüp "hoşgeldiniz" vb mesaj çıkıyor. Sonra tekrar her zamanki gibi ana sayfa açılıyor ama kullanıcı adım görünmüyor ve haliyle sisteme girememiş oluyorum. Bu konu neden sebepleniyor olabilir?

  2. #2
    deryakunkcu

    sisteme girişte ve amv de sorun...

    selam,
    ben de ara ara sisteme girişte sorun yaşıyorum ve özellikle de amv ye giriş yapamıyorum bi süredir.sorunun ne olduğunu bilen var mı acaba?

  3. #3
    Melody
    Alıntı Orijinal metin deryakunkcu tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
    selam,
    ben de ara ara sisteme girişte sorun yaşıyorum ve özellikle de amv ye giriş yapamıyorum bi süredir.sorunun ne olduğunu bilen var mı acaba?
    Ben FORUM'a girerken sorun yaşıyorum. Sanırım senin yaşadığın sorun benimkinden farklı, şu linke bakarsan anlarsın ne demek istediğimi:
    http://forum.arkitera.com/showthread.php?t=11064

  4. #4
    Alıntı Orijinal metin Melody tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
    Sayın yetkililer,

    Son zamanlarda bazen sisteme girişte sorun yaşıyorum. Sağ üst köşedeki bölüme her zamanki gibi kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum, sistem açılıyor gibi görünüp "hoşgeldiniz" vb mesaj çıkıyor. Sonra tekrar her zamanki gibi ana sayfa açılıyor ama kullanıcı adım görünmüyor ve haliyle sisteme girememiş oluyorum. Bu konu neden sebepleniyor olabilir?
    Alıntı Orijinal metin deryakunkcu tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
    selam,
    ben de ara ara sisteme girişte sorun yaşıyorum ...
    Şöyle bir bakındığım kadarıyla nedeni hakkında bir yargıya ulaşamadım. Sorun browser kaynaklı olabilir.

    Bu sabah forumda bir güncelleme yaptık. Yeniden deneyebilir misiniz.

  5. #5
    Melody
    Alıntı Orijinal metin Omer Yilmaz tarafından gönderilmiş Mesajı Görüntüle
    Şöyle bir bakındığım kadarıyla nedeni hakkında bir yargıya ulaşamadım. Sorun browser kaynaklı olabilir.

    Bu sabah forumda bir güncelleme yaptık. Yeniden deneyebilir misiniz.
    Ben zaten sorunu arada bir yaşıyorum. Genelde de hep evden akşamları girerken yaşadım bu sorunu. Şimdi gündüzleri de deniyorum arada.. henüz sorun tekrarlamadı. Tekrarladığında buraya ulaşamadığım için mail ile haber veririm.. teşekkürler

Konu ile İlgili Bilgi

Users Browsing this Thread

1 adet kullanıcı bu konuyu ziyaret ediyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)

Mesaj Yazma Hakları

  • Yeni mesaj gönderemezsiniz
  • Mesajlara cevap veremezsiniz
  • Mesajlara ek yükleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •